Fietsenwinkel Groenlo

Peter Hofstede

Met maar liefst vier vestigingen zijn wij uw vertrouwde fietsenwinkel in zowel Groenlo, Borculo, Beltrum en Ruurlo. U vindt bij ons vele A-merken in zowel fietsen als onderdelen en accessoires. Daarnaast kunt u altijd terecht voor een reparatie of vraag over uw fiets. Neem ook gerust eens een kijkje in onze webshop. Vindt u daar niet wat u zoekt, neem dan gerust contact op. 

Team Groenlo

Showroom Groenlo

Showroom Groenlo

Bike Totaal Hofstede groeit verder naar Groenlo

Al ruim 80 jaar is Hofstede Bike totaal een begrip in de achterhoek als het om fietsgebied gaat. De succes formule van de familie Hofstede is een moederbedrijf in Beltrum waar de gehele collectie van alle bekende fietsmerken te bezichtigen zijn inclusief een zeer groot en divers aanbod van occasions. Naast de winkel in Beltrum van ruim 1000 vierkante meter komt Hofstede naar de consument toe en heeft op dit moment 2 service winkels in Borculo & Ruurlo. Hier bedienen ze de consument ophaar wenken. Het betreft volwaardige winkels met de krenten uit de pap als het gaat om nieuwe fietsen, en uiteraard met een uitgebreide werkplaats waar de fietsliefhebber helemaal tot zijn of haar recht komt. 

Dit succes van een service winkel breiden we vanaf januari 2016 ook uit met een filiaal in Groenlo. Daar waar voorheen de vakman Sprenkeler 80 jaar actief is geweest, heeft Hofstede deze gerenommeerde zaak in goed overleg over genomen. ‘’ Wij willen binnen een bepaalde straal van ons moederbedrijf in Beltrum onze consumenten zo goed mogelijk bedienen door naar hen toe te komen’’ aldus Peter Hofstede. 

 

Met de ervaring van Johan & Marijke Hofstede en de frisse ideeën van de jongere generatie van hun zonen Peter & Mark is Hofstede met haar team klaar voor de toekomst!

Meer informatie over deze nieuwe vestiging volgt zsm!